AK Parti'de Nöbetçi Vekil Uygulaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı bünyesinde seçim çalışmaları kapsamında nöbetçi vekil uygulaması başlatıldı.

AK Parti'de Nöbetçi Vekil Uygulaması
 
Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı bünyesinde seçim çalışmaları kapsamında nöbetçi vekil uygulaması başlatıldı.

Seçim çalışmalarına destek vermek üzere bugün Diyarbakır'a gelen Ak Parti Diyarbakır milletvekilleri il başkanlığı binasında yaptıkları toplantıda nöbetçi vekil uygulaması başlatmaya karar verdi. Milletvekilleri tarafından seçim çalışmalarının daha iyi koordine edilmesi için başlatılan yeni uygulama ile vatandaş ve seçmenlerin sorun ve sıkıntılarının daha hızlı çözüme kavuşturulmasının hedeflendiği bildirildi. İlk nöbetçi vekil olan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Sabah 08.00 ile gece 23.00 saatleri arasında nöbetçi vekil olarak görev yapacağını söyledi. İçten, "Bu uygulama ile Sabah 08.00'dan gece 23.00'a kadar vatandaş ve seçmenlerin yaşadıkları sorun ve sıkıntıları dinleyip çözüm üreteceğim. Vatandaşlarla görüşüp önerilerini alarak daha iyi hizmet sunmaya çalışacağız. Nöbetçi vekillik uygulaması 30 Mart tarihine kadar devam edecektir. Nöbetçi vekil olduğum ilk gün saat 16.00'a kadar yaklaşık 100 vatandaşla görüşerek sorun ve önerilerini dinledim" dedi.

"VATANDAŞLAR SORUNLARINI NÖBETÇİ VEKİLE İLETEBİLECEK"

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, yeni uygulama ile vatandaşların istedikleri saatte nöbetçi vekile sorunlarını iletebileceklerini söyledi. İçten, "Vatandaşlarımız gördükleri ve yaşadıkları her türlü konuyu bizimle paylaşabilecektir. Bize iletilmek istenilen konular için vatandaşlarımızı bekliyoruz. Diyarbakırlılar gelip parti binamızda bizimle görüşüp sorun ve taleplerini bize iletebilecektir. Böylelikle sorunları daha kısa sürede çözeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

"AK PARTİ DİYARBAKIR'DA BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ"

Ak Parti Diyarbakır Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı İslam Kanıtoğlu, bu uygulama ile partilerinin Diyarbakır'da bir ilki daha gerçekleştirdiklerini söyledi. Kanıtoğlu, Diyarbakır'a en iyi hizmeti vermek için böyle bir uygulama başlattıklarını belirterek, "Bugünden itibaren Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasında her gün bir vekilimiz nöbetçi kalacaktır. Bu uygulama seçim sonuna kadar devam edecektir. Nöbetçi vekillerimiz gün boyu vatandaşlarımızdan gelen sorun ve sıkıntıları dinleyerek çözüm bulacaktır. Nöbetçi olan vekilimiz il binasında beklerken, diğer vekillerimiz de sahada adaylarımızla birlikte halk ile buluşacak ve çalışmalarını böyle sürdürecektir" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER